Aftenkonference

Kæmpe LED skærm og professionelt AV-udstyr

En aftenkonference kan starte med velkomst og forfriskning i Banegården (fællesarealer i hjertet af Brogaarden). Aftenkonferencer starter ofte kl. 17.00 og slutter kl. 21.00 inklusive tapas, sandwich eller aftenbuffet efter aftale.

Som noget helt unik har Brogaarden en stor konferencesal, Salen, med plads til 250 deltagere på stolerækker eller 220 deltagere ved borde og en imponerende stor LED skærm i fuld HD. Skærmen, der er 6 meter bred og 3,5 meter høj, er særdeles velegnet til strategimøder, produktpræsentationer og fremvisning af fotos, film og animationer. Akustikken og lyden i konferencesalen er samme høje kvalitet som LED skærmen, og det skaber en helt unik oplevelse for de tilhørende og muligheden for at sende et ”sus” igennem salen med film, billeder og lyd.

På Brogaarden oplever vi en stigende interesse for aftenkonferencer og ikke mindst for Salen med vores store LED skærm. En del af vores gæster har booket lokaler langt frem i tiden. Nogle gæster har brug for Salen med plads til flere hundrede mennesker, mens andre gæster booker et af vores andre konferencerum, alle med moderne AV-udstyr. Typiske aftenkonferencer med mange gæster i den store sal er produkt-, strategi-, plan- og budgetpræsentationer, mens mindre konferencer kan være virksomheds- og budgetkonferencer eller forenings-, interesse-, og hobbykonferencer.

Aftenkonference med fokus på jeres behov

Aftenkonferencer kan være inklusive mad og drikke, lokaler efter aftale med moderne AV-udstyr, gratis adgang til trådløst internet i hele centret og fri kaffe/the og frisk vand hele aftenen.

Aftenkonferencer tilpasses jeres ønsker og behov. Ved ankomsten kan vi servere sandwich, tapas eller anden snack og evt. et glas vin. I kan også vælge aftenbuffet, som indtages i vores restaurant. Under mødet vil der være sangbøger fra højskoletiden og mulighed for at få serveret chokolade, kage eller frugt. Når I booker jeres aftenkonference, aftaler vi detaljerne, så konferencen bliver både professionel og hyggelig for jer.

Uden mad og drikke…

Ankomst- og afslutningstidspunkt for en aftenkonference varierer og aftales ved booking. Det er ligeledes frit, om man ønsker snacks, let anretning, buffet eller ingen mad. Ved konferencer, der tager mere end to timer er vores aftenbuffet det foretrukne valg, mens sandwich, tapas og en vand, øl eller et glas vin er populært ved konferencer af kortere varighed. Ved korte konferencer serveres mad og drikke typisk ved ankomsten, særligt hvis gæsterne kommer lige fra arbejde.

En udvidet konference kan starte kl. 15.00, som udover grundpakken for aftenkonferencer inkluderer kaffe og hjemmebagt kage ved ankomsten. De fleste aftenkonferencer slutter kl. 21.00, men det er muligt at aftale et senere sluttidspunkt.

Aftenkonference grundpakke

Aftenkonference grundpakke:

  • Velkomst på banegården med forfriskning (Fællesrum i hjertet af Brogaarden)
  • Kaffe, the og isvand på buffet under hele mødet
  • Tapas, sandwich eller årstidens aftenbuffet inkl. 1 vand/øl efter aftale
  • Isvand i mødelokalerne under hele aftenmødet


Lokaler ved aftenmøder

  • Plenumlokaler efter aftale med 85” Smart TV, whiteboard, flipover mm.
  • 1 grupperum pr. 20 deltagere
  • Gratis adgang til trådløst internet i hele centret
  • Blok og kuglepen til alle deltagere
  • Ekstra mødeartikler i alle mødelokaler f.eks. tusch, clips, hulemaskine mm.

På Brogaarden findes der 17 plenumlokaler og et større antal grupperum. Mødefaciliteter aftales ved booking af mødet. Læs mere om vores moderne AV-udstyr og hent en lokaleoversigt.

Kontakt os gerne

Ring til os på 6440 1700