Book hele centret

Book hele centret til møder, kurser og konferencer

Arrangement med diskretion og trygge rammer

Som noget helt unikt for Brogaarden, er det muligt at booke hele vores center og dermed få centret for sig selv. Ved booking af hele centret vil der ikke være andre gæster til stede.

Booking af hele centret giver mulighed for diskretion og frit valg af plenumlokaler, grupperum og værelser ved overnatning. Vores største lokale, Salen, har plads til 250 gæster på stolerækker og 220 gæster ved borde. Salen byder på en kæmpestor LED skærm til præsentationer og film, og der er moderne AV-udstyr i alle vores plenumlokaler f.eks. udstyr til videokonferencer.

Det er muligt at booke hele centret til dagsmøder, aftenmøder, kurser med overnatningdagskonferencer, aftenkonferencer eller til weekendkurser og -konferencer.

Flere gange om året udlejes hele centret til private virksomheder, statslige institutioner eller større organisationer, der har fokus på diskretion og værdsætter et fortroligt arrangement i trygge omgivelser.

Teambuilding og plads til leg for børn og voksne

Brogaardens beliggenhed er helt unik ved vand, strand, skov og store grønne områder. Centrets udendørsarealer byder på et hav af naturmuligheder og plads til teambuilding og leg for gæster i alle aldre. Der er store grønne græsplæner, bålsteder og nem adgang til Lillebælt og Staurby Skov – det er natur, der kalder på aktiviteter i det fri.

Udover direkte adgang til naturen, har Brogaarden en masse spændende aktivitetsmuligheder inde i centret. I vores afslapningsområde med sofaer og bløde lænestole står et klaver, der frit kan benyttes til aftenhygge med spil og sang. I vores kælder er der fri adgang til billard, bordfodbold, bordtennis, rafle og mange andre spil.

Festlig afslutning på et fagligt ophold

Ved booking af hele centret er Salen til rådighed under hele opholdet. Et kursus eller en konference med overnatning kan derfor som en ekstra gevinst suppleres med en aftenfest og et band på scenen i Salen. Mens bandet spiller op dans, kan den store LED skærm med den imponerende størrelse på 6 x 3,5 meter være med til at sætte ekstra gang i festen med visning af flotte billeder og filmklip.

Kontakt os gerne

Ring til os på 6440 1700