Dagskonference

Dagskonference med moderne AV-udstyr

Velkomst og morgenforfriskning ved ankomsten

En dagskonference svarer til et dagsmøde men med et større fokus på konferenceelementer, det kan være ekstra teknisk assistance, hjælp til praktiske opgaver bl.a. bordopstilling, bordkort og navneskilte eller hjælp til at booke eksterne fagpersoner og foredragsholdere.

En dagskonference starter kl. 9.00 med velkomst og en morgenforfriskning i Banegården (fællesarealer i hjertet af Brogaarden) og slutter kl. 16.00. Brogaarden har lokaler og grupperum til både store og små konferencer. Vores største konferencerum, Salen, rummer 250 deltagere og byder på en stor LED skærm i fuld HD. Ankomst- og afslutningstidspunktet for konferencer aftales ved booking.

På Brogaarden har vi flere årligt tilbagevendende konferencer. Offentlige institutioner og private virksomheder booker ofte samme tidspunkt hvert år og flere år frem i tiden. Typiske konferencer på Brogaarden er salgskonferencer, fagkonferencer, udstillinger, videnskonferencer, præsentationer, innovationskonferencer, strategikonferencer, iværksætteri, fundraising og foredrag. En gang om året arrangerer Brogaarden selv en konference, Specialpædagogisk Landskonference. Læs mere om Brogaardens egen konference på Konferencenet.dk

Hyggeligt velkomstrum og kæmpestor LED skærm

Det er vores erfaring, at der ofte er brug for et velkomstrum i forbindelse med en konference. Vores nyistandsatte velkomstrum foran Salen kan bruges til opstart og velkomst og evt. opstilling af roll ups, uddeling af konferencematerialer og servering af velkomstdrink og snacks.

I konferencerummet, Salen, som rummer 250 deltagere på stolerækker eller 220 deltagere ved borde, har vi en kæmpestor LED skærm i fuld HD. LED skærmen har den imponerende størrelse af 6 x 3,5 meter. Akustikken og lyden i Salen er af samme høje standard som skærmen, og det giver mulighed for at lave en helt unik præsentation af f.eks. nye produkter eller digitale løsninger.

Dagskonferencer med teknisk assistance

Dagskonferencer er inklusive mad og drikke i løbet af dagen, lokaler efter aftale med moderne AV-udstyr, gratis adgang til trådløst internet i hele centret og fri kaffe/the og frisk vand hele dagen.

Dagskonferencer kan tilrettelægges efter jeres ønsker og behov. Det kan være, at I ønsker tidligere ankomst og afslutning, særlig assistance under konferencen, specialkost og andre særlige hensyn til mad og drikke. Alle detaljer aftales inden konferencen, og så sørger vi for, at jeres konference forløber på en professionel og hyggelig måde i henhold til aftale.

Dagskonference grundpakke og lokaler

Dagskonference grundpakke

 • Velkomst i banegården (Fællesrum i hjertet af Brogaarden)
 • Ankomst med kaffe/the, hjemmebagt brød, ost, pålæg og marmelade
 • Frisk frugt og isvand på buffet under hele mødet
 • Formiddagskaffe/the med hjemmebagte småkager og grønne snacks
 • Årstidens frokostbuffet, oste mm. inkl. 1 vand/alm. øl
 • Eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage
 • Isvand i mødelokalerne hele dagen.


Lokaler ved et dagskonferencer

 • 1 plenumlokale med projektor, whiteboard, flipover mm.
 • 1 grupperum pr. 20 deltagere
 • Gratis adgang til trådløst internet i hele centret
 • Blok og kuglepen til alle deltagere
 • Ekstra mødeartikler i alle mødelokaler f.eks. tusch, clips, hulemaskine mm.

På Brogaarden findes der 17 plenumlokaler og et større antal grupperum. Mødefaciliteter aftales ved booking af mødet. Læs mere om vores moderne AV-udstyr og hent en lokaleoversigt.

Brogaarden byder på masser spændende aktiviteter omkring centret og er gerne behjælpelig med at arrangere fælles aktiviteter og udflugter.

Kontakt os gerne

Ring til os på 6440 1700