Middelfart oplevelser

Fantastiske oplevelser i Middelfart

Aktiv by med mange attraktioner

Middelfart er en aktiv by med mange spændende aktiviteter og seværdigheder for alle aldre. Vi nævner her nogle af de største attraktioner, som vi naturligvis hjælper med at booke samt sørger for bustransport til og fra aktiviteterne.

Vi hjælper jer også gerne med at sammensætte et spændende dagsprogram med aktiviteter tilpasset lige præcis jeres gruppes ønsker. Vores køkken kan levere frokostpakker, picnic kurve og/eller kage og kaffe til alle typer udflugter og aktiviteter.

En attraktion – eller måske nærmere aktivitet – som vi er særligt glade for at præsentere, er Staurby Skov i Middelfart. Her er gang i en spændende udvikling af skovens arealer, som grænser lige op til Brogaardens grønne områder. Der etableres en sti direkte fra Brogaarden til Staurby Skov, og det giver vores gæster en unik mulighed for at benytte skovens faciliteter og afholde møder, netværk og teambuilding i skoven.

Andre nice-to-see attraktioner og udflugtsmål i Middelfart er Bridgewalking, Hvalsafari, Clay keramikmuseum og Naturparken Hindsgavl Dyrehave.

Staurby Skov

Staurby Skov er de seneste år blevet beriget med forskellige aktivitetsmuligheder bl.a. en hundeskov, mountainbikespor og ridespor. Der er fortsat mange spændende planer for skoven, som giver nye muligheder og for vores gæster på Brogaarden herunder en sti direkte fra Brogaarden til skoven.

Bridgewalking

Brigdewalking på den gamle Lillebæltsbro er blevet en af de helt store attraktioner i Middelfart. Folk kommer fra nær og fjern for at få en unik oplevelse med en gåtur 60 meter over vandet og 20 meter over vejen og jernbaneskinnerne. På den guidet tur kan du nyde udsigten over Lillebælt, Fyn og Jylland. Mange af vores gæster på Brogaarden har haft bridgewalking som et udflugsmål i løbet af et kursus eller en konference.

Hvalsafari

Lillebælt siges at være et af de mest hvalrige farvande i verden. På hvalsafarien, som er populær blandt både børn og voksne, er der rig mulighed for at se verdens mindste hval, marsvinet. Alle ombord på skibet bliver optaget af at spotte marsvinets rygfinne – det er spændende. På Brogaarden anbefaler vi hvalsafari som et godt og frisk indspark i forbindelse med et kursus eller en konference.

Clay

Clay Keramikmuseum i Middelfart er Nordens eneste specialmuseum for keramisk kunst, kunsthåndværk og design. Museet har en fantastisk samling af både dansk og international kunst herunder også større samlinger fra Royal Copenhagen, PEM og Erik Vejstrup. Clay er absolut et besøg værd og et af de foretrukne udflugtsmål hos mange af vores gæster på Brogaarden.

Naturparken Hindsgavl Dyrehave

På Hindsgavl halvøen finder du ikke blot det smukke Hindsgavl Slotfra 1200-tallet, men også et naturcenter og en stor naturpark med en bred variation af planter og dyr, ikke mindst en stor bestand af kron – og dådyr, som græsser i skoven og på sletten. Naturparken er særdeles velegnet til picnic, vandring, løb og cykling. Brogaardens gæster besøger ofte naturparken, hvor hjortevildtet bliver flittigt fotograferet.

Læs meget mere om Middelfart og om aktiviteter i Middelfart og omegn på Visit Lillebælt

Kontakt os gerne

Ring til os på 6440 1700