Møde-, kursus- og konferencefaciliteter

Mødelokaler med fri indretning og moderne AV-udstyr

17 plenumlokaler og mange grupperum

Brogaarden tilbyder en bred vifte af mødefaciliteter og aktivitetsmuligheder, både indendørs og udendørs. Hele centret og udendørsarealerne er handicapvenlige og indrettet med høj tilgængelighed, også for kørestolsbrugere. Hos os har vi ingen fast reception. Vi byder vores gæster velkommen med et smil ved hovedindgangen. Ved særlige lejligheder kan der være behov for en velkomstdisk, og til det formål har vi vores rullende reception, som er en lille disk på hjul.

Fra hovedindgangen går man direkte ind i banegården, som er hjertet af Brogaarden. Her bydes kursister velkommen med kaffe, et stort udvalg af the, isvand og lidt lækkert.

Der er gratis parkering ved og omkring centret samt mulighed for busparkering.

Nyistandsatte lokaler med moderne AV-udstyr

På Brogaarden har vi 17 plenumlokaler og et større antal grupperum. Vi hjælper gerne med forslag til bordopstilling, som kan være stolerækker, gruppeborde, hestesko, biografopstilling eller måske et lokale helt uden borde og stole. Vi indretter lokalerne, så de passer til jeres behov.

Foyer – Velkomstlokale

Foran de største mødelokaler på Brogaarden har vi vores nyistandsatte foyer, der fungerer som velkomstrum for de gæster, der benytter de store lokaler. Her uddeles ofte kursusmaterialer, mens der bliver serveret kaffe, en velkomstdrink og snacks.

Salen (op til 250 gæster)

Vores største lokale kalder vi Salen. Her er plads til 250 gæster på stolerækker eller 220 gæster ved borde. Salen er udstyret en kæmpestor LED skærm på 6 x 3,5 meter i fuld HD, musikanlæg og mikrofonanlæg med 5 udgange, hvor der kan frit vælges mellem håndholdt eller headset. Live streaming via YouTube kanal er muligt på den store skærm.

Salen fyldes med borde, stole og evt. en scene med talerstol til taleren efter ønske. Andre møderekvisitter som white board og flip over er også tilgængelige.

Brohuset(op til 120 gæster)

Brohuset er indtil videre den nyeste bygning på Brogaarden. Her har vi et stort åbent lokale med plads til 120 gæster på stolerækker og 72 gæster ved borde. Der er moderne AV-udstyr og et mikrofonanlæg med to udgange. Brohuset er lyst og venligt med direkte udgang til de grønne områder omkring centret.

To store mødelokaler (op til 50 gæster)

I hovedhuset har vi to store mødelokaler, som hver rummer 48 gæster ved borde. Lokalerne er udstyret med nyt og moderne AV-udstyr, en soundbar med kamera beregnet til skypemøder og videokonferencer og ekstra mødeartikler f.eks. blokke og kuglepenne.

Mindre mødelokaler(ned til 1 gæst)

Der findes en række mindre mødelokaler på Brogaarden, som er velegnet til møder og kurser med få deltagere. Alle mindre mødelokaler er udstyret med moderne AV-udstyr.

Grupperum

Der findes flere grupperum fordelt rundt i centret. Grupperum bruges ofte ved workshops og små møde med få personer. Alle grupperum er udstyret med moderne AV-udstyr.

Møderekvisitter

Udover blokke og kuglepenne, som er standard til alle gæster, så er der i alle lokaler – store som små – et skab med ekstra mødeartikler herunder, post it, tusch, clips, hulemaskine mm. Navneskilte og bordkort kan hentes i receptionen.

Mødelokale i skoven

Som noget helt nyt – under udvikling – etableres en sti direkte fra Brogaarden til Staurby Skov, hvor der vil være en unik mulighed for at afholde et møde eller en workshop i skoven.

Altid hjælp at hente på kontoret

Elektronik og booking af en taxi

På vores kontor ved hovedindgangen er der altid hjælp at hente til små som store opgaver. Vi har et velassorteret udvalg af elektronik som omformere, ledninger, opladere m.m.  – spørg endelig.

Det kan også være hjælp til print, batterier eller ekstra kuglepenne, post-it, kulørt papir, tusch, navneskilte og bordkort. Til overnattende gæster, der har glemt deres tandbørste, har vi et bisse kit med tandbørste og tandpasta, og den heldige gæst kan få brude suiten (en pose ris og tørrede rosenblade).

Efter ønske kan vi sørge for at jeres materialer ligger klar på bordene til mødet – og har I brug for en taxi, så sørger vi for at booke en taxi til det ønskede tidspunkt.

Hvis I har andre ønsker eller behov i forhold til mødefaciliteter, så er vi altid klar på en udfordring. Lad os tage snak – vi finder en løsning.

Kontakt os gerne

Ring til os på 6440 1700